Brian Krogh Wang


 

BRIAN KROGH WANG    Fysioterapeut

Jeg er uddannet i 2002 og har bred erfaring fra både sportsverdenen, hospital og privatklinik.

I 2006 blev jeg eksamineret idrætsfysioterapeut og har herigennem specifik viden om hele kroppen i forhold til skadesvurdering både akut, tilbagevendende og vedvarende med henblik på genoptræning og efterfølgende optimering.

Jeg ser os alle som atleter; nogle er ”kontoratleter”, andre er ”butiksatlet” og andre igen er idrætsatleter. Vi har alle brug for at være gode til det, vi laver. Og når vi forsømmer at holde vores krop optimeret til at kunne klare vores valgte belastninger, så opstår skaderne. I fællesskab finder vi årsagen til dit problem og via den viden, arbejder vi på at optimere din bevægelighed i kombination med at øge din styrke og stabilitet.

Igennem årerne har jeg haft særlig interesse for at behandle ben og især knæ. Det kommer sig af, at jeg har set flere benskader end nakkeproblemer, da jeg har arbejdet hos en af Danmarks førende fodboldklubber. På klinikken har jeg individuel knætræning i vores træningssal, og jeg tilbyder også knæhold to gange om ugen.

Mit seneste interesseområde er sportsoptimering, hvor jeg arbejder med, at vi skal få dig til bruge flere af kroppens ”systemer”, så den bliver bedre til at samarbejde, og derigennem præstere på et højere niveau. Denne behandling er ikke tilskudsberettiget fra sygesikringen. Læs mere om det på Muskelhviskeren.dk