Christina H. Simonsen


 

CHRISTINA H. SIMONSEN    Fysioterapeut - Jeg er på barsel indtil d. 30. september 2018

Jeg er uddannet fysioterapeut fra Metropol i København.

Jeg arbejder ud fra en grundig, ærlig og transparent tilgang til dig og dine problematikker. Det indebærer løbende information, vejledning og guidning.

Jeg vil lytte og spørge ind til din problematik, så jeg ved, hvad der betyder mest for dig. Og ud fra det vil jeg sammensætte dit behandlingsforløb, hvad enten der er tale om sygdom, akut skade og/eller forebyggelse.

Når vi skal sammensætte dit behandlingsforløb, gør jeg det med stor respekt og forståelse for dig, dine behov og dine ønsker. Til gengæld forventer jeg, at du i forlængelse heraf selv tager aktiv del i denne proces og sørger for at udføre de sideløbende opgaver, jeg stiller dig. Dette kunne for eksempel være daglig udførelse af øvelsesprogram, ændringer i din hverdag, på arbejdspladsen og/eller i dit generelle aktivitetsniveau.

Jeg er uddannet GLA:D®-instruktør og underviser på klinikkens GLA:D®-skole. GLA:D® står for Godt Liv med Artrose i Danmark, og er et tilbud til dig, der lider af slidgigt (artrose) i hofter og/eller knæ. Vil du vide mere om klinikkens GLA:D®-skole, så læs med her.

Derudover benytter jeg Mulligan-teknikker, som er en behandlingsmetode, der fokuserer på behandling af ledproblematikker. Med denne teknik sættes dit led i dets neutralstilling samtidig med, at du selv aktivt bevæger dit led i den bevægelse, som før var svær. Denne behandling hjælper til at reducere eventuel væskeophobning, og det vil hjælpe dig til en øget bevægelighed i leddet og mindske dine smerter. Derudover har jeg kursus i kinesiotape. Typisk vil brug af tape være et supplement til mine behandlinger for at hjælpe til kropskorrigering, støtte af led, reduktion af væskeophobning mm.

Som behandler bliver jeg drevet af dialogen mellem os og af dit engagement i din behandling - det er en forudsætning for et godt behandlingsforløb og resultat.