Nyheder

September 2018
 • Cortsen Fysioterapi bliver til FysioDanmark FYSIQ. Steen Cortsen har pr. 1. september 2018 solgt klinikken til FYSIQ v/Flemming Enoch. Alle fysserne incl Steen Cortsen fortsætter på klinikken, undtaget Martin H. Sonne. Ny daglig leder på klinikken hedder Mikkel Hjuler. Udover Mikkel kommer der yderligere et par nye ansigter, og det er Sekretær Sussie Mai Nielsen og Fysioterapeut Christian Weinold. Denne hjemmeside vil blive rettet til så hurtigt som muligt. Kontaktinformationerne er stadig de samme. Du kan ringe til klinikken på 33133343, og den nye mailadresse til Receptionen er norreport@fysiq.dk, men alle gamle mails vil blive videresendt hertil eller direkte til fysserne.
Februar 2018
 • Vi er glade for at byde Chris L. Jensen velkommen. Chris er startet hos os og skal vikariere for Jeppe, som har taget orlov. Du kan booke tid hos Chris enten online eller ved at ringe til klinikken på 33 13 33 43.
Februar 2018
 • S T O R T tillykke til Nicoline F. Christiansen, som er færdiguddannet fysioterapeut. Nicoline har valgt at fortsætte med at give fysiurgisk massage på klinikken tirsdag og torsdag mellem 17.00 og 20.00. Du behøver ikke at være i et behandlingsforløb på klinikken for at booke tid. Book enten online eller ring til os på 33 13 33 43.
December 2017
 • Julen er atter over os. Igen i år kører vi med en adventskampagne, hvor du hver søndag kan deltage i lodtrækningen om en behandling. Følg med på vores Facebook-side
November 2017
 • Christina går på barsel. Hun vender tilbage til klinikken den 1. oktober 2018. I den mellemliggende periode vil Christinas navnesøster vikariere. Christina overtager bl.a. også EVIG-GLA:D.
August 2017
 • Louise er blevet færdig, som fysioterapeut. Derfor stopper hun sit studiejob hos os, som fysiurgisk massør. Til gengæld er vi superglade for, at Louise starter hos os, som fysioterapeut. Ud over at tilbyde fysioterapeutiske behandlinger, tilbyder Louise også ryghold.
Juni 2017
 • Som noget helt nyt tilbyder vi nu Yoga hver fredag. Det er Rikke der står for holdet og du kan læse mere her, eller tilmelde dig ved at skrive en mail eller ringe til klinikken på 33133343
Maj 2017
 • Endnu et skud på stammen… Vi er glade for at byde Nicoline F. Christiansen velkommen. Nicoline er startet hos os, som fysioterapistuderende og giver fysiurgisk massage tirsdag og torsdag mellem 17.00 og 20.00. Du behøver ikke at være i et behandlingsforløb på klinikken for at booke tid. Book enten online eller ring til os på 33 13 33 43.
April 2017
 • Vi er rigtig glade for at byde fysioterapeut, Mia R. Sterud  velkommen tilbage. Mia var i erhvervspraktik hos os tilbage i september 2016. Hun gjorde så godt et indtryk på både os og vores kunder, at vi siden har arbejdet på at tilbyde Mia en fast plads i klinikfællesskabet.

 

Februar 2017
 • TopDanmark har åbnet op for, at vi kan sende regninger til dem via en sikker digital løsning. Det giver mulighed for, at vi nu kan afregne direkte med dem. Du kan læse mere om vores samarbejde med forsikringsselskaber her

 

 • Mød Kirk Rønler. Og læs eller hør om hendes møde med os på hendes blog. Kirk har gået til genoptræning med sit knæ hos vores fysioterapeut Brian K. Wang siden starten af december. Kirk lever delvist af at have en krop, der fungerer – ligesom mange andre. Kirk har blogget om sit møde med os og om vigtigheden af tryghed i behandlingen, da den skaber ro og bedre genoptræning. Kirk har i hele sit forløb gået hos den samme behandler og på det samme knæhold. Kirk har blogget om, hvorfor det er vigtigt, at genoptræning er en del af behandlingen. Det kan du læse mere om her

 

Januar 2017
 • I september 2016 uddannede jeg mig til GLA:D-instruktør. Den 1. december startede jeg det første 6 ugers træningsforløb op på Cortsen Fysioterapis GLA:D-skole. Du kan læse meget mere om, hvad GLA:D-skolen er under menupunktet; behandling. Om en uge afslutter jeg de første patienter, som har gennemført et forløb på GLA:D-skolen. Tilbagemeldingen er, at patienterne ønsker at fortsætte træningen. I hverdagen mærker de, at de har fået det markant bedre, og at træningen har givet dem livskvaliteten tilbage. De ønsker også at forblive i et holdfælleskab, hvor de kan træne sammen og følge hinanden. Derfor starter jeg EVIG-GLA:D. Hvis du har gennemført et GLA:D-forløb, uanset hvor, er du velkommen til at komme hver onsdag fra kl. 15.30 til 16.30 og træne sammen med de andre. Christina H. Simonsen, fysioterapeut

 

1. August 2016
 • Som noget nyt tilbyder vi pr. 1. September 2016 fysiurgisk massage ved vores fysioterapistuderende Louise. Fysiurgisk massage tager udgangspunkt i din krops anatomi. Det er en dybdegående massage af dine muskler og sener, hvor effekten er afslapning og udspænding. Effekten opnås ved at gennemarbejde dine spændte muskler og sener helt fra udspring til tilhæftning. Desuden kan massagen virke afstressende og give dig en større velvære i hele kroppen. Du kan både bruge den fysiurgiske massage som behandling, forebyggelse eller som ren afslapning. Du behøver ikke at være i et behandlingsforløb her på klinikken for at booke en tid. Der er allerede nu åbent for online tidsbestilling, men du er også velkommen til at kontakte os på klinikken på 33 13 33 43.

 

 12.maj 2015
 • Vores fysioterapeut Brian Krogh Wang, har d. 9. – 10. maj været på et inspirerende kursus afholdt af Douglas Heel. Kurset hedder “Be Activated” ,og har fokus på at optimere kroppens styrke med udgangspunkt i dit center. Derved kan kroppen blive til en eksplosion af styrke, istedet for det modsattet, en implosion, som medfører overbelastning og smerter. Vil du høre nærmere om denne behandlingsform kan du kontakte Brian på klinikken.

 

 

 

 

 Vil du høre mere om vores behandlinger?
Ring:  24 23 81 25     Skriv:  steen@cortsenfys.dk

hold kontakt med os her >>