Om

CORTSEN FYSIOTERAPI
Behandlinger i Holbæk og København

Cortsen Fysioterapi blev stiftet af Steen Cortsen i 2002 og har i snart 16 år ligget centralt i København som en stor klinik med mange behandlere tilknyttet. I 2018 solgte Steen Cortsen den fysiske klinik, som i dag er blevet til en FYSIQ-klinik under FysioDanmnark. Steen Cortsen tilbyder stadig behandliger på klinkken i København, mens den primære adresse for Cortsen Fysioterapi er flyttet til Holbæk.

STEEN CORTSEN
Specialiseret Fysioterapeut og Klinikejer

Jeg er uddannet fra Skodsborg Fysioterapiskole i 2002 og efter en kort tilknytning til Nørreport Fysioterapi i København, overtog jeg klinikken, som jeg frem til 2018 drev videre under navnet Cortsen Fysioterapi.

Jeg er specialiseret fysioterapeut og praktiserer i Holbæk og København. Jeg har været tilknyttet Superliga og divisionsfodbold i mere end 20 år og arbejder nu sideløbende som konsulent for flere klubber i Nordvestsjælland. Jeg er blandt andet tilknyttet fodboldlinjen på Holbæk Sportsakademi.

Min ekspertise ligger inden for Ultralydsscanninger og behandling med fokuserede chokbølger (ESWT). Det har jeg arbejdet med i mere end 15 år, og det er en fantastisk behandling, som hele tiden viser sin effektivitet og resultater på nye områder. Som en af de første i Danmark og en af de få, så har jeg specialiseret mig i impotensbehandling med fokuserede chokbølger. Et super spændende område med en god effekt.

Jeg har hele tiden kig på nye områder hvor Chokbølgen kan gøre en forskel, og det nyeste på tegnebrættet er sårbehandling hos f.eks. sukkersygepatienter, men også Urologiske lidelser hos Kvinder hvor Chokbølge kan være meget effektivt til forskellige smertetilstande i underlivet


 Vil du høre mere om vores behandlinger?
Ring:  24 23 81 25     Skriv:  steen@cortsenfys.dk

hold kontakt med os her >>