FYSIOTERAPEUTISK   
       UNDERSØGELSE

               SPECIFIK
    SMERTEBEHANDLING

            TRÆNING OG
             VEJLEDNING

Physical Therapist

Jeg er her for dig.

IMG_8069_sh.jpg

Et gladere, sundere dig.

Physical Therapy Session

Du er altid velkommen...

Lad mig høre din historie, så jeg kender baggrunden til dine smerter eller dit problem. Så kan jeg bedre afkode de svar jeg får fra vores kliniske undersøgelse, eller ultralydsscanning. Så lægger vi en plan sammen.

Book nu!

Jeg har flere forskellige muligheder for behandling af specifikke smerter. Både manuel behandling, Chokbølge, High Power Laser, Akupunktur, Compex mm. Kontakt mig for at høre nærmere eller book en tid i dag.

..., men jeg vil gøre alt for at vejlede dig i din hverdag og i din træning så du så vidt muligt undgår skader. Måske kan jeg også hjælpe dig med gode råd til hvad du selv kan gøre hvis der opstår problemer.

Ring eller book en tid online.

CHOKBØLGE MOD EREKTIL DYSFUNKTION

HENVISNING TIL
MR-SCANNING

 

   CORTSEN FYSIOTERAPI

Skærmbillede 2019-04-25 kl. 20.54.24.png
Læge Operating CT-scanner
304928_331629156952925_2121147887_n.jpg

Rejsningsproblemer??

Steen Cortsen var en af de første herhjemme til at tilbyde chokbølge til Urologiske lidelser som Erektil Dysfunktion (Impotens) og Peyriones Syndrom. Læs mere om behandlingen her, eller kontakt klinikken for yderligere info.

Speciallæge lige ved hånden...

Cortsen Fysioterapi og MinOsteopat har et tæt samarbejde med Gildhøj Privathospital i Brøndby. Har du brug for en MR-scanning har vi mulighed for at henvise dig hurtigt til fordelagtig pris. Kontakt os for nærmere info.

Det drejer sig om dig...

Der er fokus på dig og dine mål. Hvad er det du vil og hvad er det der forhindrer dig i at nå dine mål eller passe din træning? Eller handler det mere om at fungere uden problemer i hverdagen. Du skal være med hele vejen.