Jeg er uddannet fra Skodsborg Fysioterapiskole i 2002, og efter en kort tilknytning til Nørreport Fysioterapi i København, overtog jeg klinikken, som jeg frem til 2018 drev videre under navnet Cortsen Fysioterapi.


Cortsen Fysioterapi har i 16 år ligget centralt i København som en stor klinik med mange behandlere tilknyttet. I 2018 solgte jeg den fysiske klinik, og adressen for Cortsen Fysioterapi er nu flyttet til Holbæk på fuld tid. Det bliver spændende at være en del af Holbæk Sportsby's udvikling i de næste mange år.

Jeg har været autoiseret fysioterapeut i snart 20 år og har beskæftiget mig med mange ting i fysioterapien. Det største fokus har dog ligget inden for idræt, hvor jeg har været tilknyttet specielt fodbold i mange år.

Jeg var for 20 år siden en af de første i Danmark der begyndte at behandle med Chokbølge, det er i dag mit speciale, og behandler de fleste problematikker i bevægeapparatet. De sidste 10 år har jeg også, som en af de allerførste, brugt Chokbølge til behandling af rejsningsproblemer og Peyronies - et super spændende område med stort potentiale.

Du er altid velkommen til at kontakte mig hvis du har nogen spørgsmål til de behandlinger jeg tilbyder.

42 90 75 00

Steen Cortsen

new_cortsen_edited_edited.jpg

Medlem af:

dfysio.png
essm.png